Ota yhteyttä

Onko sinulla jotain kysyttävää mielessä?
Täytä lomake ja kysy rohkeasti!

Usein kysyttyä

Toimitteko pääkaupunkiseudun ulkopuolella?

Kyllä. Kiinteät hinnat näet aina 150km päähän Helsingin keskustasta mitattuna. Mikäli matkaa kertyy kuitenkin yli 150km tilattuun kohteeseen, sovitaan siivouksesta tapauskohtaisesti. Ota vain rohkeasti yhteyttä meihin!

Voiko paikalla olla muita henkilöitä siivouksen aikana?

Työskentelemme yksityisissä asunnoissa tai yrityksen toimitiloissa ja ainoastaan yhdelle katsojalle. Kaikki muut keikat sovitaan / tiedustellaan aina sähköpostin kautta ja kaupat tehdään tarjouksen mukaan.

Miten tilaan? Miten maksan?

Voit siirtyä suorittamaan tilausta henkilön omasta profiilista. Maksu tapahtuu viimeisenä, kun olet rekisteröitynyt tai kirjautunut onnistuneesti. Käytössäsi on VismaPayn laajat maksutavat.

Onko teillä siivousvälineet mukana?

Siivous tehdään lähtökohtaisesti asiakkaan välineillä. Jos haluat meidän välineet, ilmoitathan siitä varatessasi siivousta.

Saako toivoa?

Saa ja suosittelemme sitä lämpimästi, jotta saat parasta juuri sinulle sopivaa palvelua.

Pitääkö minun valmistautua jotenkin siivoukseen?

Ei tarvitse. Voit olla omassa kodissasi ihan oma itsesi. Meidän käyntiä ei tarvitse todellakaan stressata.

Saako siivoojia ohjailla? Saako heille jutella?

Tottakai! Kaikki voittaa, kun työ suoritetaan mukavissa tunnelmissa ja niin, että asiakaskokemuksesi on mahdollisimman hyvä ja luonnollinen. Huumorikin on pelkästään tervetullutta.

Onnistuuko pikkujoulut, polttarit, pokeri-illat, edustustehtävät, messut yms?

Kyllä. Mikäli äiti ei siivoa työpaikan kahvihuonetta ja
tiskaa kuppeja, on edullinen ja hauska vaihtoehto tietenkin eroottinen siivooja. Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Näkyykö korttimaksuissa mainintaa alastonsiivous.fi -verkkosivuista?

Ei näy. Korttimaksuissa vastaanottajana näkyy Lakmustoukka Oy. Paybyway Oy / Visma Pay näkyy tiliotteella / korttilaskulla maksun vastaanottajana kaikkien muiden maksutapojen kohdalla. Voit halutessasi maksaa myös laskulla.

Voit myös ostaa lahjakortin itsellesi jolloin tilitapahtuma on elämyslahjat.fi nimissä. Lahjakortin voi ostaa myös anonyymisti käteisellä itselle tai lahjaksi elämyslahjat.fi myyntipisteistä jolloin tilitapahtumaa ei näy.

Löydät meidät myös Instagramista!

Kesän aikana Instagramin puolella luvassa mm. geokätköilyä, livelähetyksiä, kilpailuja ja paljon muuta kivaa!

Tervetuloa seuraamaan!

Evästeet

Käytämme sivulla evästeitä. Näiden tietojen avulla voimme tarjota sinulle parempaa palvelua ja paremman käyttökokemuksen verkkosivuillamme.